edc5c1b1-d3f7-40ef-abc9-65be0c95ee05.JPG

Danny Douwes

Danny Raymond Douwes is geboren op 25-06-1994 te Heerhugowaard. Danny is sinds zijn 12e​ ​al actief al kapper. Dit was in de beginjaren in de huishoudelijke sfeer om zijn droom van kapper te kunnen verwezenlijken. Na zijn middelbare school is Danny direct begonnen met de kappersopleiding op het Horizon College te Heerhugowaard.
Tijdens zijn studie is Danny steeds actief geweest als kapper en tijdens de opleiding meer kennis in de praktijk opgedaan gedurende de stageperiodes.


Danny is begonnen met zijn kappers carrière bij Peter Rooij Cuts&Colors. Vervolgens heeft Danny ervoor gekozen om zijn portfolio uit te breiden en is in loondienst gegaan bij Two Basic Haarmode. Na een leuke en leerzame periode bij deze kapsalon is Danny werkzaam geweest bij Knipkapper in Bergen. Omdat Danny zijn portfolio en zijn knipkunsten wilde uitbreiden, heeft Danny ervoor gekozen om zijn carrière te vervolgen bij Care For Hair. De eerste periode heeft Danny gewerkt bij het filiaal in Heerhugowaard en vervolgens werkzaam geweest bij het filiaal in Assendelft.

Na deze leuke en leerzame periode heeft Danny in 2014 de keuze gemaakt om als ZZP’er zijn carrière te vervolgen en deel te nemen aan het team van De Barbier te Alkmaar.

Tot we in 2019 besloten om Reshape te beginnen.