top of page
2af3e0_523741910dca45c5ae21d1981eaf1d6c_mv2.jpg

Over ons

Maak kennis met Team Reshape.

Meet The Team!

Danny en Bas hebben samen meer dan 22 jaar ervaring in zowel het dames als het heren vak. Zij zijn nu samen 8 jaar werkzaam in het prachtige Alkmaar en hebben sinds 3 jaar samen hun salon op 't Ritsevoort.
Door hun ervaring, leergierigheid en creativiteit hebben zij een stijl ontwikkeld waar altijd vernieuwing in zit en waar al hun klanten voor terug komen.


Door de expertise en inzicht hebben ze hun technieken en ervaring  kunnen meenemen en toepassen in het herenkappersvak. Hierdoor is er een perfecte samensmelting van een moderne salon en een klassieke barbershop ontstaan waar kwaliteit het hoogst in het vaandel staat.

Danny Douwes

Danny Douwes

Danny: Eigenaar, Barbier.

Daniel Weijer

Daniel Weijer

Daniël: Barbier

Bas Korf

Bas Korf

Bas: Eigenaar, Barbier.

Our Barberstore

Welkom bij Reshape Men's Hair.

Een strakke urban salon met een unieke uitstraling gelegen midden in het centrum van Alkmaar. Opgericht door Bas & Danny, twee ervaren kappers met een passie voor het kappersvak en creativiteit.


Ben je op zoek naar een (nieuwe) barbier waar kwaliteit, gezelligheid en resultaat het belangrijkste zijn, look no further. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar het voor jezelf!
 

bottom of page